» Jolanda

Wat is dit?

Foto Na mijn verblijf van een half jaar in China, heb ik besloten voorlopig geen les te geven.

Leuk dat je deze site bezoekt. Je bent vermoedelijk geïnteresseerd in taiji, qi gong, informatie over borstkankergenezing of gewoon naar mij (kan ook).
Wil je meer weten over mijn genezingsproces, dan kijk je bij "borstkanker(kanjer)". Dat is in het kort het verhaal, zoals ik het heb beleefd.

Mijn advies aan kankerpatiënten: "Zoek je eigen weg". Leer dus weer te luisteren naar je innerlijke stem, want dat is de enige die weet wat je moet doen. Maak een paar rare sprongen en laat de wereld maar even denken dat je gek bent geworden.
 Laat je niet gek maken van angst. Zoek hulp (in de vorm van psychotherapie), want alleen eruit komen is heel moeilijk. Je hebt een nieuwe visie nodig, want je zit vast in een patroon. Je zit op ramkoers, maar er is een andere weg: JOUW WEG. En dat is niet het pad dat je tot nu toe gelopen hebt.
Wees aardig voor jezelf en nu eens niet voor anderen. Als je ergens geen zin in hebt, dan doe je het niet. Als je iets beslist wel wilt, DOE HET DAN.
Lees eens het artikel van ODE (ook op deze site) "Chemotherapie helpt tegen kanker en de aarde is plat". ZEER VERHELDEREND!

Je bent jezelf kwijtgeraakt, maar wees gerust, jezelf zit nog steeds geduldig te wachten, op een veilig plekje ergens in jou. Ga maar lekker naar dat veilige plekje en omarm jezelf. Veel plezier enne........ geniet van het leven!

 

 
[ terug... ]Omhoog


Contact

  • Op dit moment geef ik geen les. Mocht je me toch dringend willen bereiken: jolmul@kpnmail.nl

Jolanda Mul

  • Dat de tai chi - qi gong werkt heeft Jolanda zelf ervaren. Nadat zij is behandeld voor borstkanker, kreeg ze te kampen met extreme vermoeidheid, die maar niet over leek te gaan. Dat hield in dat ze met haar werk moest stoppen en haar drukke sociale leven (roeien, fitnessen, gezelligheid met vrienden, zingen, fietsen) tot een minimum moest beperken. Ze raakte in een sociaal isolement: "ik heb vandaag alleen met de katten gesproken", was na een uur al doodmoe en wilde dan het liefst alleen maar liggen. Door regelmatig de oefeningen te doen, voelde Jolanda zich ontspannen en ze kreeg meer energie. Iedere keer een klein stapje vooruit. En nu geniet ze met volle teugen als ze dat, wat ze heeft geleerd, kan doorgeven aan anderen.

Leraren

  • Jolanda heeft les gehad van: Tai Chi Tao : Jan Kraak, Lous Scheen. Tai chi chuan: Taung Djie Han, Adrie Schulte, He Shaojun, QingYangGong, Chengdu. Healing Tao: Reinoud Eleveld (nu in het 7 jaar programma van hem), IJsbrand Pool, Inge Maassen , Birgit Haberkamp, Denise Goedbloed en Ka Wah Choy. Qi Gong, Nei Dan Gong, Dream practice: Zhang Jian Ming in Kunming. 2008: Hu Xuezhi in Wudang. 2009 en 2010: He Shaojun in Chengdu en 2011 Ka Wah Choy, Amsterdam; Michael Winn, jaarlijks: Juan Li; en vanaf 2015 weer Reinoud Eleveld, Taotraining.nl.

Copyright 2002-2019